De 10 bedste lederindlæg, jeg læste i ugen den 6. december

4
De 10 bedste lederindlæg, jeg læste i ugen den 6. december

Inden jeg kommer til denne uges Top 10-liste, vil jeg gerne gøre dig opmærksom på et virkelig sjovt podcast-interview, jeg lavede, som faldt i sidste uge. Du kan klikke HER eller på billedet ovenfor for at lytte til mig selv, pastor Mark Weigt og den uforlignelige pastor Rusty George diskuterer lederlektioner fra dette års fodboldsæson. Tro mig, selvom du ikke er sportsfan, er denne samtale 90 % lederskab og 10 % fodbold. Jeg tror, ​​du ville nyde det!

Top 10 listen

Følgende er de 10 bedste lederskabsindlæg, jeg læste i ugen den 6. december:

 1. 7 ting, du aldrig bør tage for givet i dit lederskab af Lolly Daskal
 2. Kære Notre Dame af holdets nye cheffodboldtræner Marcus Freeman via Spillernes Tribune. Fremragende!
 3. Den administrerende direktørs rolle i salg: 9 spørgsmål for at blive en bedre leder af Alice Heiman
 4. At lede post-COVID-kirken: 10 kritiske nøgler til sund og effektiv præstetjeneste af Brandon Kelley via PreachAndLead.com. For at hjælpe dig med at udvikle disse færdigheder, tjek også Brandon’s Den forsætlige præsts værktøjskasse. For kun $30 får du værktøjer til tid og energi, værktøjer til prædikenplanlægning, strategiske planlægningsværktøjer, værktøjer til ledelsesudvikling og værktøjer til at deltage og give. Fantastisk, ligegyldigt tilbud til præster!
 5. Belichick og de 3 tilpasningsprincipper af Michael Lombardi via Den daglige træner
 6. 16 Løgne Satan fodrer os med tilbedelse af pastor Joe McKeever
 7. 3 uventede indgreb, der ændrede verden af Leadership Freak Dan Rockwell
 8. Tilbageslag af Terry Smith
 9. Messias og Mars Hill via Geoff Surratt via Gentænk lederskab
 10. Den forkerte måde at lytte til ‘Mars Hill’ af Trevin Wax via The Gospel Coalition
 11. ***BONUS*** Nye kirkesundhedsdata og -tendenser: 4. kvartalsrapport, der ikke sidder fast af Tony Morgan og teamet kl The Unstuck Group

Sidste uges lederskabsindlæg

Følgende er dette websteds bedste indlæg fra den seneste uge. Disse havde alle en utrolig respons! Sørg for at tjekke dem ud, hvis du gik glip af dem første gang.

Hav en god weekend!

Top 60 lederskabscitater fra 2021, del 1 er min seneste e-bog. For mange, der går ind i et post-pandemisk miljø, ser ledelse helt anderledes ud end den præ-pandemiske verden. Folk er mere knuste nu. De er mere usikre. Frygt og angst er uvelkomne konstante ledsagere. Kulturer er mere usunde. Relationer er mere dysfunktionelle. Håbet ser ud til at være en mangelvare. Hver dag ser ud til at bringe en ny hacking, naturkatastrofe eller uventet katastrofe.

Derfor er det grundlæggende i ledelse vigtigere end nogensinde. Citaterne i denne bog omhandler det grundlæggende i ledelse. Hvis du vil være den bedste leder, du overhovedet kan være, så klik HER eller på det medfølgende billede for at downloade denne GRATIS ressource. Erfaringerne fra sidste år, hvis de anvendes, vil støtte dig i mange år fremover.

Om Brian Dodd

Brian Dodd er forfatter og indholdskoordinator for Brian Dodd On Leadership. Udover at overvåge dette websteds indhold, er Brian direktør for New Ministry Partnerships for INJOY Stewardship Solutions, hvor han hjælper kirker med at udvikle generøsitetskulturer. Brian har også forfattet den anmelderroste bog The 10 Indispensable Practices Of The 2-Minute Leader.

lignende indlæg

Leave a Reply